Välj kartsajt:

Best Western Arken Hotel & Art Garden Spa

3.3 i "vägt snittbetyg" (2)

I Arendals hamndistrikt ligger st Western Arken Hotel & Art Garden Spa. Som namnet antyder erbjuds här omfattande avslappnings och spa-faciliteter. Hotellet är stort och modernt med hela 149 rum där gästerna har tillgång till gratis trådlöst internet. Hotellparkering utanför utan extra kostnad. Med bil kommer du sedan till central Göteborg på 15 minuter.

Adress: Nordatlanten 100, 41834 Göteborg
Utforska fler hotell i Göteborg: Båtar  Vandrarhem  Lägenheter  Strand  Romantiskt  Spa  Budget  Lyx  Design  Med pool 
Recensera Best Western Arken Hotel & Art Garden Spa...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Best Western Arken Hotel & Art Garden Spa:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

  • Betyg: 4Bra hotell med ett tråkigt läge i ett industriområde!!! Men helheten med mat och spa får ett mycket bra betyg. Tyvärr var rummen mycket små man fick nästan backa in och backa ut!!!
    Hjälpsam personal.

    0 0 2012-06-30 kl. 12:06
  • Betyg: 3Maffigt konferenskomplex och spanläggning in the middle of industri-nowhere. Påkostad mat och frukostbuffé, bra standard på hotellrummen, lyxig loungeinteriör, men en ödslig atmosfär präglar helhetskänslan med järnvägshallar och maskinhangarer som närmaste grannar. Svårt att ta sig till city med lokaltrafik. Spa-avdelningen är variationsrik och fint placerad med havsutsikt, men entré ingår inte i hotellrummet, vilket gör att varken bastu, bad, gym eller relax erbjuds till den vanlige hotellbesökaren. Åk hit på kombinerad konfernes- och sparesa, men undvik detta i privata ärenden.

    0 0 2011-12-14 kl. 14:34