Välj kartsajt:
Ted Valentin
Ted, på jobbet.

Om Slottskartan.se

Slottskartan.se har utvecklats av mig (Ted Valentin) sedan 2008. Målsättningen har alltid varit att detta ska vara Sveriges mest användarvänliga och användbara slott-sajt. Jag snickrar på sajten löpande, för att göra den bättre.

Sajten är en del i ett litet nätverk av kartsajter. (Du hittar dem alla här uppe i topp-menyn.) Som användare får du ett gemensamt konto på sajterna. På så sätt fungerar de som en enhet - men även bra var och en för sig, naturligtvis.

Slottskartan är, likt Wikipedia, en sajt med "användargenererat" innehåll. Den bygger alltså på att du som besökare skriver recensioner, lägger till bilder och hjälper mig att hålla informationen om ställena uppdaterad och korrekt.

Jag behöver alltså din hjälp. Sajten blir bara så bra som dess användare gör den!

Om du vill göra mig riktigt glad, så (1) skriver du spell-checkade recensioner (2) lägger du till några favorit-recensenter, och (3) laddar du upp några bilder från ställena som du besöker. Då får du guldstjärnor. Och vem vill väl inte ha det?

Ingen information på Slottskartan är sponsrad eller köpt. Det är helt KOSTNADSFRITT att vara med på sajten. Det man som affärsidkare kan göra för att marknadsföra sitt ställe på sajten är att (1) se till att grundinformationen är så korrekt som möjligt (2) ladda upp bilder från sitt ställe, och (3) helt enkelt försöka vara så BRA som möjligt, så att kunderna skriver positiva recensioner!

Om du vill veta mer om mitt utvecklingsarbete med sajterna, kolla gärna in min blogg. Och om du vill veta mer om min filosofi kan du kika på den här artikeln.

/ Hälsningar, Ted Valentin

« Tillbaka till startsidan