Välj kartsajt:

Marstrands Havshotell

3.9 i "vägt snittbetyg" (4)

Marstrands Havshotell är ett fyrstjärnigt strandhotell vid den pittoreska ön Marstrand, i Skagerrak. Det här är ett högklasshotell som bland mycket annat erbjuder en förstklassig restaurang och ett spa. Alla rum är utrustade med luftkonditionering, Wi-Fi. TV saknas.

Adress: Varvskajen 2, 44030 Marstrand
Recensera Marstrands Havshotell...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Marstrands Havshotell:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 5Riktigt bra hotell, både vad gäller spa, rum och mat. Spa/relax-avdelningen är stor och det finns nåt för alla. Personalen väldigt trevlig och serviceminded, märks att de vill ha nöjda kunder. Maten är god, för att inte tala om frukostbuffén, som är bland de bästa jag ätit. Har inte varit här för sista gången!

  0 0 2017-09-16 kl. 21:17
 • Betyg: 4Nytt hotell, så allt är fräscht fortfarande såväl på rummen som i spa´t. Något små rum, men full funktionella. Sköna sängar & lakan. Mycket mysigt spa med simbassäng, två bubbelpooler, utomhustunna, ishink, samt två olika bastus. Maten i restaurang inget märkvärdigt, men frukosten på morgonen har en uppsjö av olika alternativ på pålägg o bröd, samt youghurts o juicer. Något för varje smak, en av de bästa jag ätit! Hotellet ligger fint vid vattnet med utsikt mot Marstrands-ön. Ofta bra erbjudanden på hemsidan. Rekommenderas!

  0 0 2012-07-06 kl. 08:03
 • Betyg: 4Väldigt fint fint och mysigt god mat bra frukost rekomenderar

  0 0 2012-04-17 kl. 20:38
 • Betyg: 4Fick ett jättebra erbjudande med hotell och spa, väldigt prisvärt. Fräscht och mysigt hotell, gillade stilen. Jättefint spa, kunde vart kul om det var lite större kanske. Bra mat i restaurangen och god frukostbuffé!

  0 0 2012-04-17 kl. 20:00