Välj kartsajt:

Vildmarkshotellet Kolmården

3.7 i snittbetyg (12)

Vid djurparken Kolmården ligger Vildmarkshotellet som erbjuder ett lyxigt spa i egyptisk stil, yogaklasser och rundturer bland de vilda djuren. Gästerna kan njuta av kostnadsfri Wi-Fi och panoramautsikt över Bråviken. Rummen på Vildmarkshotellet Kolmården är stiligt inredda i varma färger, trägolv och TV med satellitkanaler. För gäster finns dessutom även en egen biograf och 2 lekrum som håller barnen sysselsatta, och de vuxna kan låta sig underhållas av en live-DJ och dansa på Club Zanzibar. Restaurang Marrakech serverar frukost, en generös lunchbuffé och à la carte-rätter inspirerade av Afrika.

Adress: Vildmarkshotellet Kolmården, 618 93 Kolmården
Recensera Vildmarkshotellet Kolmården...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Vildmarkshotellet Kolmården (sid 2):

Sortera efter: Relevans DatumBetyg: Bäst betyg Sämst betyg

  • Betyg: 2Nära djurparken är ett plus, men dyrt, minimalt med mat stundtals, lite så där lagom fint, men ändå så man önskar man kunde ta en smörgås efteråt. Snålt i mina ögon. Var här på konferens i några dagar, påpekade dag 1 att fruktkorgen hade mögligt frukt, spindelväv etc, men inget hände för att byta ut. Nä, halvdan personal, för dyrt även i baren och det känns lite som ´tja, det är långt till överallt, så stå ut med det´ överallt. Inredningen är dock jättefint

    0 2 2012-07-15 kl. 17:16
  • Betyg: 1Ringde in för att boka 5 nätter på hotellet och 6 dagar på djurparken. Valde att ringa för att det inte ska bli fel och fel blev det. De hade bara bokat en dag på parken istället för sex. Otroligt dåligt bemötande och vilja att lösa detta. De kallar en för lögnare, trots man hade flera med som hörde när jag bokade. Kommer aldrig att boka dit igen och rekommenderar inte. Utöver detta så valde vi hotellet på grund av att det finns pooler där, de fick man inte använda heller.

    1 0 2021-07-02 kl. 10:06