Välj kartsajt:

Scandic Arvika

4.1 i "vägt snittbetyg" (3)

MEd ett centralt läge nära centralstationen här i Arvika ligger eleganta boutique-hotellet Scandic Arvika. Lyxigt är bara förnamnet. Stora, ljusa rum med allsköns bekvämligheter i en charmant gammal träbyggnad. Här finns spa och gym, samt WIFI. Varje morgon dukas en smakrik frukost upp.

Adress: Torggatan 9, 67131 Arvika
Recensera Scandic Arvika...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Scandic Arvika:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 5Bodde på Scandic Arvika flera gånger nu och det är alltid fint. Det finns fina rum, vänlig personal och bra mat. Läget är perfekt - på en gågata och bara två minuter från torget och järnvägsstationen.

  0 0 2014-08-31 kl. 20:57
 • Betyg: 5Centralt läge med bra parkeringsmöjligheter. Nära till gågatorna i centrum. Restaurang med mycket god och vällagad mat. Stora rum och sköna sängar. Rekommenderas!

  0 0 2012-06-30 kl. 19:14
 • Betyg: 4Sköna sängar i ett rymligt rum med stort badrum. Synd då att badrummet var så lortigt, dels i duschen, dels hade tvättstället en smutsrand runt avloppshålet, lätt bortskrapad med min tumnagel....Varför finns ingen avställningsyta när badrummet är så stort? Inte kul att ställa necessären på tvättställskanten.
  Bra frukost men man borde titta lite på hur folk rör sig igenom en frukost och ställa sakerna i bättre följd, så man slipper springa fram och åter flera ggr om.
  Restaurangen har toppenkäk, men varför får man inte KALLT vatten? Lägg is i vattnet och ställ in en flaska/kanna på bordet!

  0 3 2011-08-09 kl. 21:23

Andra spahotell i närheten:

De som gillar Scandic Arvika gillar även:

   TanumStrand
Grebbestad
   Tällbergsgårdens...
Tällberg
   Högbo Brukshotell
Sandviken
   Hotell Södra Ber...
Sundsvall

Visa alla spahotell nära...