Välj kartsajt:

Lanthotell Lögnäs gård

2.8 i "vägt snittbetyg" (3)

Detta hotell med spa ligger 6 km från centrala Laholm och 5 minuters bilresa från Laholmsbukten i Kattegatt. Hotellet har gratis Wi-Fi och en restaurang med bar.

Adress: Lögnäs 62, 31296 Laholm
Recensera Lanthotell Lögnäs gård...
klicka på en stjärna!
Working...

Recensioner av Lanthotell Lögnäs gård:

Sortera efter: Relevans Datum Betyg

 • Betyg: 4Jättetrevlig personal, och god service till vettigt pris. Helt ok frukost i lugn miljö. Avkopplande och välkomnande SPA-avdelning. Fick ett dubbelrum som både var romantiskt och vackert inrett, med både härligt fluffiga täcken och kuddar. Bra att utcheckningen är kl 12:00; då hinner man ta saker med ro utan att stressa.
  Hit vill man verkligen åka igen! :-)

  0 0 2018-09-20 kl. 20:41
 • Betyg: 1Det skulle bli en härlig helg med familjen, men den blev helt förstörd. Vi sov knappt en blund på hela natten och alla som försökt ha en härlig helg med småbarn som inte fått sova vet hur lätt det är...

  - Rum i vandrahemsklass, IKEA budgetslinne, gamla och slitna möbler. Beiga väggar, inga tavlor.
  - Dubbelsäng kan bokas men du kommer på sin höjd få hjälp att skjuta ihop de två knarriga enkelsängarna.
  - Sängkvaliten var under all kritik. Sängarna var gamla och extremt slitna, knarrade och rummen var därtill extremt lyhörda.

  Ägaren svarar på kritik med bortförklaringar. Ber inte om ursäkt.

  0 0 2016-03-04 kl. 11:49
 • Betyg: 3Väldigt mysigt litet hotell med väldigt trevlig personal. Trevliga rum o fina lokaler, skulle fått betydligt bättre betyg om spaavdelningen var bemannad eller om den blev städad från dag till dag. Wifi fungerade ej under besöket och ingen informerade oss att man är tvungen att förboka behandlingar eller middag för den delen.

  0 0 2013-12-01 kl. 21:30